ERFGOEDGILDE

Klik op Home en vervolgens op Nieuw om de updates te bekijken.
Evenementen 2021
FOTOSHOOT FORT 8 HOBOKEN

Omwille van de versoepelde corona-maatregelen en met het mooie weer in het vooruitzicht werd besloten om bij onze vrienden, de Gidsenwerking van Fort 8, een fotoshoot te organiseren. Het doel was eerder om eindelijk nog eens met de leden samen te komen na een lange tijd van verplichte inactiviteit. Op 11 juli 2021 tekenden dan ook vele van onze leden present op Fort 8. Onder een stralende zon werden plaatjes geschoten door Frank, Walter en mezelf. 's Middags schoven we aan tafel om ons middagmaal te nuttigen. Verder kregen wij een zeer interessante rondleiding in en rond Fort 8. Met dank aan gids André die ons met kennis van zaken en op een aangename manier boeide met de geschiedenis van het fort.
Al bij al hebben we allemaal een prachtige zondag mogen beleven die zeker voor herhaling vatbaar is. Hopelijk was dit het startsein voor deelname aan toekomstige  activiteiten, hopende dat het virus niet opnieuw roet in het eten gooit.
Hartelijk dank aan de mensen van de Gidsenwerking van Fort 8 die ons in de watten hebben gelegd en mee aan de basis lagen van deze geslaagde reünie.

(Tekst : Jef Pets - Foto's : Frank De Maeyer, Walter Van den Bulck en Jef Pets)

Klik op foto 1 voor de reeks van Frank, op foto 2 voor de reeks van Walter en op foto 3 voor de reeks van Jef.